Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το stockhouse.novart.gr αποτελεί ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία «NOVART-ΠΗΓΗ ΑΕΒΕ»,  με έδρα στην Κηφισιά (Ανδρέα Μεταξά 19, ΤΚ 14564, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@novart.gr, Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ.:  και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: (+30) 210 2599610-11.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
  • Σχόλια: Όταν οι επισκέπτες καταχωρούν ένα σχόλιο, καταχωρούμε το κείμενο του σχολίου, τη διεύθυνση IP τους και το “browser user agent string” για τον εντοπισμό μηνυμάτων spam.
  • Φόρμες επικοινωνίας: Όταν οι επισκέπτες καταχωρούν μήνυμα σε φόρμα επικοινωνίας, καταχωρούμε το περιεχόμενο της φόρμας, τη διεύθυνση IP τους και το “browser user agent string” για τον εντοπισμό μηνυμάτων spam. Τα καταχωρημένα στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση πελατών και δεν μοιράζονται ποτέ με τρίτους.
  • Cookies: Χρησιμοποιούμε “cookies” για την εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα μας.
  • Στατιστικά στοιχεία: Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθούμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών, τη διάρκεια της επίσκεψης και τις σελίδες που επισκέφτηκαν. Αυτές οι πληροφορίες είναι ανώνυμες και αποθηκεύονται στο Google Ananlytics και όχι στον δικό μας server.
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

ΔΕΝ μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με κανέναν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών και επισκεπτών της ιστοσελίδας μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όλα τα προσωπικά στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί από τους επισκέπτες ή τους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας μας, διατηρούνται σε ασφαλές περιβάλλον και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε την πλήρη διαγραφή τους. Οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να διαγράψουν και οι ίδιοι τα προσωπικά δεδομένα τους από την αντίστοιχη επιλογή στο προφίλ τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΙΑΣ

Μπορείτε να στείλετε email στο info[at]novart.gr ή να ακλέσετε στο 210.2599660 για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Η σύνδεση σας και όλα τα στοιχεία που παρέχετε στην ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένα με πιστοποιητικό από την “Let’s Encrypt Authority”.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο shop@novart.gr ή στο 210.2599610-11.

Κατάλογος

Αναζήτηση

Click for more products.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Εγγραφείτε για να μπορέσετε να δημιουργήσετε λίστες

Σύνδεση